Fenerbahce Istanbul a învins-o pe ŢSKA Moscova pentru a 2-a oară în actuala ediție a Euroligii de baschet

Fenerbahce Istanbul a învins-o pe ŢSKA Moscova, deținătoarea trofeului, pentru a 2-a oară în actuala ediție a Euroligii de baschet.

Echipa moscovită, în declin vădit în ultimul timp, a făcut față în prima jumătate a meciului şi la pauza mare chiar conducea cu 40-36.

Gazdele au dominat în ultimele două sferturi, reuşind să întoarcă rezultatul în favoare lor. Astfel, "galben-albaștrii" s-au instalat comod la conducere în sfertul al treileas și în final s-au impus cu scorul de 77-71.

Jucătorul meciului a fost baschetbalistul oaspeţilor, Nando De Colo, care şi-a trecut în cont 23 de puncte şi 4 pase decisive. Ekpe Udoh a fost cel mai bun jucător din componenţa formaţiei învingătoare. El a marcat 15 puncte.

Lider autoritar până nu demult, în urma înfrângerii ȚSKA a ajuns pe locul 3 în clasament, după Real Madrid și Olympiakos Pireu.

Zalgiris Kaunas a obţinut a treia victorie consecutivă în Euroligă. Formaţia lituaniană s-a impus pe teren propriu, după o partidă desfășurată sub semnul echilibrului, în faţa Barcelonei cu scorul de 89-85.

Grație acestui succes, Zalgiris se poziţionează pe locul 10 în Euroligă şi mai speră la calificarea în play-off, unde ajung doar primele 8 formații.

În alte meciuri ale aceastei etape, Olympiakos Pireu a învins-o pe Unics Kazan cu scorul de 90-75, iar Olimpia Milano s-a impus greu în faţa formaţiei Darușșafaka Doguș cu 89-87.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu