Femeile vor să fie sexy, iar bărbaţii să-şi tonifieze mușchii. Sălile de sport şi solarele, aglomerate la început de primăvară

Embed:
Odată cu venirea primăverii, sălile de sport, dar şi solarele se aglomerează. Dacă femeile vor să scape de kilogramele în plus pentru a arata impecabil pe plajă, bărbaţii doresc să-şi tonifieze mușchii.

Exercițiile fizice regulate ne ajută să ne controlăm greutatea, dar şi să ne îmbunătăţim sistemul imunitar.

"Ajută pentru întărirea organismului, sistemul cardiovascular la bike, şi toată sănătatea. Mă menţin, arăt bine şi totodată tot organismul e sănătos", a spus o femeie.

"Eu vin la sport pentru a fi în formă şi să îmi pregătesc silueta de vară. Îmi plac exerciţiile cardio şi de grup, este Bike", a explicat o altă tânără.

"Vin la antrenamente de două luni şi simt că nu o să mă las de sală", a menţionat o altă reprezentantă a sexului frumos.

Antrenorii spun că banda de alergat şi bicicleta eliptică sunt cele mai eficiente pentru pierderea caloriilor.

"Antrenamente cardio, step, bike... De asemenea, exerciţiile cu greutăţi cum sunt pump, hot iron. Acestea sunt complicate, de accea este mai bine să le faci cu un antrenor", a declarat Ana Kistruga, antrenoare de fitness.

Administratorii saloanelor de bronzare spun că numărul clienţilor a crescut cu 30 la sută în comparaţie cu lunile trecute.

"Frecventez solarul primăvara devreme, astfel îmi pregătesc pielea de sezonul de vară, ca să nu primesc arsuri întrucât nu sunt de culoare mai deschisă la piele", a spus o tânără.

O oră într-un studiou de bronzare costă aproximativ 250 de lei. Preţul unui abonament la sala de fitness porneşte de la 350 de lei pe lună.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu