"Femeile îmi tot trimit poze cu ele goale!" Confesiunea amuzantă a lui Joao Felix, noul star al Portugaliei

Jucătorul celor de la Benfica este curtat de cluburi uriaşe din Europa şi costă 120 de milioane de euro, scrie sport.ro.

Noul star care vine din Portugalia dezvăluie că succesul a avut consecinţe neasteptate. Joao Felix, tânărul de doar 19 ani al celor de la Benfica, a dezvăluit într-un interviu recent ca faima sa le-a atras atenţia şi fetelor.

"Succesul m-a ajutat mult cu fetele. Pe reţelele de socializare imi trimit mereu poze, uneori şi dezbracate" a povestit amuzat Felix. Jucătorul aflat pe lista unor cluburi precum Real Madrid, Juventus, PSG sau Liverpool nu vrea momentan o relaţie.

"Nu ma gandesc sa îmi găsesc o iubita, sunt încă tanar. Exista timp pentru toate" a mai spus Joao Felix.

Cine e Joao Felix

Joao Felix, noua senzaţie a fotbalului portughez, ar putea intra din vara în randul superstarurilor de peste 100 de milioane de euro.

La doar 19 ani, mijlocasul Benficai este curtat de Liverpool, Manchester United, Real Madrid şi Juventus, iar italienii sunt tentaţi să ii plătească clauza de reziliere, de 120 de milioane de euro.

Ascensiunea lui Joao Felix este spectaculoasă. Anul trecut, transfermarkt.de il evalua la 1 milion de euro. Între timp, Joao Felix a devenit titular la Benfica şi a reusit un sezon fantastic, cu 10 goluri marcate şi 20 de meciuri jucate in campionat.

In plus, Joao Felix a fost decisiv si in Europa, iar cele trei goluri marcate aseara in poarta lui Eintracht Frankfurt a apropiat-o pe Benfica de semifinalele Europa League.

Porto a renunţat la el pentru ca era prea slabanog

Joao Felix a invatat fotbalul la academia lui FC Porto, unde a ajuns la vârsta de 9 ani. Porto a renunţat usor la el, după şase ani, pe motiv ca mijlocasul era prea firav.

A plecat la Patroense, în 2014, şi un an mai târziu a ajuns în curtea Benficai. Benfica a văzut potenţialul mijlocasului şi l-a debutat în echipa a doua, în Liga a doua portugheză, la vârsta de 16 ani.

Felix a fost cel mai tânăr jucător care a evoluat la Benfica B şi a avut evoluţii remarcabile, care l-au propulsat la prima echipa.

Joao Felix si-a facut debutul în echipa mare a Benficai vara trecută, pe 18 august, într-un meci de campionat cu Boavista, câştigat de Benfica cu 2-0.

O săptamână mai târziu, Joao Felix a marcat in meciul cu Sporting, devenind astfel cel mai tanar marcator din istoria derby-ului Lisabonei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu