Femeile din familia Trump, în rochii decorate cu paiete şi cristale la balul de învestire a noului preşedinte al SUA

Embed:

Rochii de mătase decorate cu paiete şi cristale au purtat femeile din familia Trump la balul de învestire a noului preşedinte american. În atenţia tuturor invitaţilor a fost totuşi prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, care a purtat o rochie creată de Herve Pierre. 

Melania Trump a purtat o rochie alb-vanilla, iar părul l-a lăsat liber pe spate. Experții vestimentari susțin că aceasta și-a ales bine ținuta. Anterior, designerul Herve Pierre a creat rochii și pentru fostele prime doamne ale Statelor Unite, Hillary Clinton, Laura Bush și Michelle Obama.

A stunning Melania Trump let her hair down as took to the stage at the Liberty Ball at the Washington Convention Center with her husband, President Donald Trump, on Friday night

Ivanka Trump, fiica președintelui, a arătat ca o prințesă într-o rochie creată de Carolina Herrera. Ținuta decorată cu cristale a făcut ca apariția ei să fie cu adevărat reușită.

Ivanka Trump dazzled in a glittering Carolina Herrera gown. She was joined by her husband Jared Kushner

O rochie mulată fără bretele a purtat Tiffany Trump, în vârstă de 23 de ani. Piesa vestimentară a fost realizată de renumitul designer Simin Couture. Tiffany este fiica lui Donald Trump din căsătoria cu Marla Maples.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu