Femeile care fac asta nu vor fi înșelate niciodată. Cum te comporți atunci când ești în căutarea unei relații de durată

1. Evită barbații care nu au stimă de sine

Daca nu se iubește în primul rând pe el, va fi greu sa iubească pe altcineva. Ai nevoie de un partener care să aibă încredere în forțele proprii, iar asta înseamnă că se cunoaște.

2. Asigură-te ca are aceleași principii legate de familie și relații pe care le ai și tu

Aruncă o privire în viața lui. Este în relații bune cu familia și prietenii săi? Are responsabilități? Fostele lui relații s-au terminat în termeni amiabili? Este bine să cunoști toate aceste lucruri despre tipul lui de viață, înainte de a-l invita în viața ta.

3. Nu îi accepta comportamenul inadecvat

Gandește-te la tot ce ți-a facut rău în trecut. Daca este nevoie, fă-ți o listă cu tot ceea ce nu mai poți accepta să ți se întâmple. Dacă regăsești în noul tău partener aspecte care te-au rănit în fosta relație, gândește-te de două ori înainte de a merge mai departe.

4. Pune preț pe faptele lui, nu pe vorbe

Ceea ce face deomnstrează cât de mult ține la tine, nu ceea ce îți spune. Își face timp pentru tine? Se ține de cuvant? Dacă răspunsul este "da", sunteți pe calea cea bună.

5. Asigură-te ca te include în toate aspectele vieții lui

Sau cel puțin în cele din care vrei sa faci parte. Dacă vrei sa îl vizitezi la birou sau să mergi cu el acasă la parintii săi , este indicat să te simți confortabil cu asta. Iaracest lucru se întamplă doar daca el este mândru să fie văzut în compania ta.

6. Învață să iei decizii și singură

Asta nu înseamnă că nu este bine să vă sfătuiți. Dar înseamnă că atunci când ceva nu este pe placul tău, te simți liberă să iți spui părerea și chiar să refuzi să faci anumite lucruri. E important ca lui sa îi pese de părerea ta.

7. Nu mergeți direct in pat

Nimeni nu este împotriva sexului, însa dacă te-ai decis că ceea ce vrei este un suflet pereche, poți aștepta să afli mai multe despre o persoană, înainte să deveniți intimi. Dacă și el este interesat de tine pentru o relație în adevaratul sens al cuvântului, va avea răbdare să aflați mai multe unul despre celălalt, înainte de a ajunge în pat.

 

sursa: perfecte.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu