Femeia rănită în accidentul provocat de prinţul Philip A RUPT TĂCEREA. Victima a rămas ŞOCATĂ de ce a urmat

Femeia rănită în accidentul rutier provocat săptămâna trecută de prinţul Philip a rupt tăcerea. Emma Fairweather a oferit un interviu în care a declarat că soţul Reginei Elizabeta nici măcar nu şi-a cerut scuze, iar cazul nu este investigat de poliţie.

În momentul impactului, femeia se afla în maşină cu bebeluşul ei de doar nouă luni. Copilul nu a păţit nimic, dar ea s-a ales cu mâna ruptă.

"- Credeţi că prinţul Philip ar trebui cercetat pentru acest accident? - Desigur. Cred că ancheta trebuie să fie corectă şi atât prinţul Philip, cât şi eu, să fim puşi pe acelaşi rang. Sunt foarte deranjată de faptul că poliţia nu mi-a cerut să fac declaraţii", a menţionat Emma Fairweather, victimă.

Emma Fairweather a primit doar un mesaj vocal de la una dintre asistentele reginei, care i-a transmis "toate cele bune". Femeia a mai adăugat că a rămas şocată când a citit în presă că la două zile după coliziune, prinţul Philip a fost surprins la volan fără centură de siguranţă.

"Accidentele rutiere se produc frecvent, dar trebuie să le mediatizăm pentru a le evita pe viitor. Este o demonstraţie de atitudine insensibilă", a precizat Emma Fairweather, victimă.

Accidentul rutier, provocat de prințul consort, a avut loc în data de 17 ianuarie. În urma impactului, maşina soţului Reginei Elizabeta s-a răsturnat. La scurt timp după asta, Palatul Buckingham a anunţat că Alteța Sa a scăpat nevătămat.

Între timp, un tânăr britanic a strâns de pe acostament cioburile de sticlă din mașina condusă de Prințul Philip şi le-a scos la licitaţie pe internet. Până acum, preţul lor a ajuns la 66 de mii de lire sterline, echivalentul a aproximativ 75 de mii de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu