DETALII NOI despre bebeluşul abandonat în scara unui bloc din Capitală. Poliţia a intrat în posesia unor imagini

Embed:

 

Oamenii legii au identificat o femeie care ar putea fi mama bebeluşului abandonat săptămâna trecută într-un cămin de tip familial. Poliţiştii spun că au intrat în posesia unor imagini video unde ar apărea mama micuţului, fără să ofere mai multe detalii.  

Contactaţi telefonic de postul nostru de televiziune, angajaţii Inspectoratului de Poliţie Buiucani spun că nu pot face deocamdată publice aceste imagini.

"Camerele de luat vederi au identificat o persoană care ar fi posibil mama. Încă se lucrează cu imaginea. O să fie informaţia mai detaliată o să o publicăm pe sursele mass-media", a declarat Alexei grosu,  şef adjunct al Direcţiei de Poliţie Chişinău.

Între timp, bebeluşul se simte bine şi rămâne internat la Spitalul Clinic Municipal nr 1.

"Dacă medicii vor permite îl vom transfera într-un Centru de plasament aflat în subordinea Direcţiei Municipale. În cazul în care va fi identificată mama. Vom încerca să reintegrăm copilul în familia biologică. În cazul în care mama nu va fi identificată vom merge pe procedura de stabilire a statului copilului, de decădere şi doar după aceea se va merge la procedura de adopţie", a precizat Lucia Caciuc, şefa Direcţiei pentru Protecţia Drepturilor Copilului.

Amintim că, joia trecută, un bebeluş de aproape o lună a fost găsit într-un cărucior, în holul unui cămin de tip familial din sectorul Buiucani al Capitalei. Micuţul nu avea semne de violenţă pe corp. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal, iar părinţii copilului riscă până la 4 ani de puşcărie, pentru că au pus în pericol viaţa copilului.

Citeşte şi: Un bebeluş de aproape o lună a fost găsit abandonat în scara unui bloc din Capitală

loading...

Lasă un comentariu