Femeia care şi-a abandonat bebeluşul ACUZĂ statul că nu ajută mamele aflate în impas

Mama bebeluşului abandonat acuză statul că nu ajută persoanele aflate în impas. Femeia a povestit reporterilor emisiunii Vorbeşte Moldova de la Prime că ea nu a vrut să arunce copilul la gunoi şi ar fi preferart ca autorităţile să se gândească şi la memele nevoiaşe. 

"Eu nu vroiam să îl omor sau să îl arunc la gunoi, eu vroiam să îl las într-un loc sigur. Problema în ţara noastră este că se face absolut totul, dar nu se gândesc la persoanele nevoite care ajung să facă chestii de genul ista pentru ca să nu fie judecate. De ce nu este posibil să devenim o ţară europeană, pentru că acolo sunt boxe unde tu rămâi în afara camerilor, dar tu poţi să te duci să pui acolo bebeluşul. Pe tine nimeni nu te judecă, dar tu nu îl omori şi îl arunci, dar îţi dă posibilitatea ca să nu faci o crimă. Da nu este corect că tu renunţi la el, dar totuşi copilul are şansa să îşi continue viaţa", a povestit mama bebeluşului.

PUBLIKA.MD aminteşte că pe 23 ianuarie, un bebeluş de aproape o lună a fost găsit într-un cărucior, în holul unui cămin de tip familial situat în sectorul Buiucani al Capitalei. Mama copilului a fost găsită şi a povestit în detalii despre cum a născut singură acasă şi chinurile prin care a trecut. 

CITEŞTE ŞI: CONFESIUNILE mamei bebeluşului abandonat şi DETALII cum a NĂSCUT acasă pe PODEA: Mă gândeam doar să-i aud plânsul

loading...

Lasă un comentariu