Femeia care a fost violată de activistul PPDA, Gheorghe Petic, se plânge că este intimidată pentru a-şi retrage acuzaţiile

Embed:

Femeia care a fost violată de activistul PPDA, Gheorghe Petic, se plânge că este intimidată pentru a-şi retrage acuzaţiile. Victima ne-a povestit la telefon că după ce în presă au apărut numele şi poze de-ale ei, viaţa i-a devenit un adevărat coşmar.   

Femeia a refuzat să vorbească în faţa camerei de filmat, însă ne-a declarat că este sunată de persoane străine care o ameninţă pentru a o face să-şi retragă plângerea şi să-şi schimbe declaraţiile.

Pe lângă asa, şi rudele şi prietenii victimei sunt persecutate. Tânăra mai povesteşte că la uşa ei vin bărbaţi necunoscuţi care încearcă să o convingă să le deschidă. Victima a subliniat că nu îşi va retrage plângerea în ciuda tuturor presiunilor.

Gheorghe Petic a fost arestat în octombrie anul trecut, după ce o femeie, de 31 de ani, s-a plâns că a fost violată în propriul apartament. Mai târziu, acesta a fost condamnat de Judecătoria Orhei la trei ani și șase luni de închisoare, cu executare în penitenciar de tip semi-închis. Chiar dacă se afla în arest, Gheorghe Petic a candidat pe lista blocului PAS-PPDA la alegerile din 24 februarie. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu