Feerie şi atmosferă de sărbătoare! Primul târg de Crăciun în stil european organizat la Chişinău va fi deschis astăzi (IMAGINI DE POVESTE)

Embed:

Primul târg de Crăciun în stil european organizat la Chişinău de Guvern va fi deschis astăzi, începând cu ora 18:00.

Vizitatorii vor avea parte de cinci zone de distracție. Oamenii vor putea face fotografii lângă bradul din munţii Carpații, oferit în dar din partea Guvernului de la București. Pentru copii, a fost instalat un carusel. Acesta are 70 de locuri şi a fost adus din Kiev.

Iar amatorii de adrenalină vor avea ocazia să se distreze pe cel mai mare patinoar în aer liber din Moldova. Organizatorii au amenajată şi o zonă de poveste, unde picii se vor întâlni cu Moș Crăciun.

Pentru a-i informa pe moldovenii care se întorc acasă în această perioadă ce surprize le-au pregătit autorităţile de sărbători, polițiștii de frontieră de la Aeroportul Internațional Chișinău au oferit pliante călătorilor.

"În timpul controlului de frontieră, fiecărui pasager care traversează frontiera le sunt înmânate pliante cu privire la organizarea târgului de Crăciun", a menţionat Maria Mîţă, polițistă de frontieră.

Oamenii spun că abia aşteaptă să viziteze târgul de Crăciun: 

"Este o surpriză mare, nici nu m-am gândit".

"O să mergem cu familia să ne distrăm, să vedem cum se petrece la noi în Moldova sărbătoarea".

"Suntem foarte bucuroși. Atenție mare. Vom veni numaidecât, vom participa".

Târgul "Acasă de Crăciun" se desfăşoară pe strada 31 august din Capitală şi va fi deschis zilnic, până în data de 14 ianuarie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu