Feerie şi atmosferă de sărbătoare la Orhei! Cum arată Târgul de Crăciun

Magia sărbătorilor de iarnă continuă să se facă resimţită în Orhei, unde a fost inaugurat magicul Târg de Crăciun, care se află la a treia ediţie. Acesta a fost deschis de primarul oraşului, Ilan Şor.

În doar câteva minute, Oparcul din centrul oraşului Orhei a prins culoare. Mii de oameni au venit la deschiderea târgului şi au făcut cozi la cele patru tobogane aduse din Spania, Rusia si Ucraina, patinuarul şi casa lui Moş Crăciun, care au fost instalate aici. Toate acestea sunt absolut gratuite pentru vizitatori.

Întâi de toate, este o sărbătoare pentru copii, de asta, în mare parte, ceea ce vedeţi aici este pentru copii. Noi ne-am dorit ca aceştia să primească plăcere. Am dorit să fie gratuit pentru ca micuţii să nu simtă ce înseamnă cuvântul bani, fiind nevoiţi să îi ceară de la părinţi, dar să aibă posibilitatea să vină aici în fiecare zi.

În cadrul târgului au fost amenajate şi tarabe cu suvenire şi decoraţii, dar şi produse alimentare la preţuri reduse, care pot fi cumpărate pentru masa de sărbătoare. Cei mai mici vizitatori i-au recitat poezii lui Moş Crăciun. Locuitorii Oraşului au rămas impresionaţi de târgul deschis de autorităţi.

"Este frumos, este bine, de o sută de ori mai bine ca în altă parte", a spus un locuitor.

"Este foarte frumos în primul rând pentru copii, nu toţi au posibilitate să vadă aşa ceva, ai mei deja au reuşit să vadă patinuarul, toboganele , vrem să reuşim până la sfârşit să vedem totul", a spus alt locuitor.

"Ne place aici, este bine, este frumos, minunat. Mulţumim lui Şor", a zis un locuitor.

"Am venit împreună cu familia că ni s-a spus că se face deschiderea Crăciunului şi am venit să vedem cu familia ce ne arată domnul primar. mi se pare normal, este fericire pentru copii", a spus un locuitor al orașului.

Zilnic, pe scena amplasată în inima târgului vor fi organizate concerte la care vor participa interpreţi renumiţi. Surpriza serii de ieri a fost cântăreaţa din România Antonia.

Pentru cei care vor să vină la târgul de Crăciun din Orhei va fi pus la dispoziţie transport, care va porni zilnic din faţa Organizaţiilor Teritoriale a "Partidului Șor" din toată ţara. Târgul de Crăciun din Orhei va fi deschis până pe 7 ianuarie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu