FEDERER VREA LA OLIMPIADĂ. Elvețianul va concura la Tokyo dacă nu va fi accidentat

Embed:

Tenismanul elveţian Roger Federer va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Jucătorul cu cele mai multe titluri cucerite în turnee de Mare Șlem - 20 la număr - a anunţat că va juca la competiţia olimpică din vara viitoare, dacă nu va fi accidentat.

Federer a participat la patru ediţii ale Jocurilor Olimpice, dar a ratat-o pe cea din 2016, de la Rio de Janeiro, tocmai din cauza unei accidentări.

"M-am gândit la asta de câteva săptămâni. Îmi făceam programul împreună cu soţia şi cei patru copii. Fiecare ediţie a Jocurilor Olimpice a fost specială pentru mine. Nu ştiu, dar simt că e ceea ce vreau să fac, dacă sunt sănătos. Sper că voi fi la Olimpiadă, abia aştept să concurez", a spus ROGER FEDERER, tenisman.

În 2008, la ediția de la Beijing, elveţianul a devenit campion olimpic la dublu, în pereche cu compatriotul său Stanislas Wawrinka. Cel mai bun rezultat în proba de simplu a fost obținut de Federer la ediția din 2012, de la Londra, unde a pierdut finala cu Andy Murray şi s-a ales doar cu medalia de argint.

Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 se vor desfăşura între 24 iulie şi 9 august.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu