Federația Spaniolă de Fotbal a stabilit calendarul competițional din Primera Division

Embed:

Primul El Clasico din noul sezon va avea loc la sfârşitul anului! Conform calendarului noului sezon din Spania, Real Madrid se va duela cu Barcelona pe 8 noiembrie. Returul este programat pe 3 aprilie 2016.

Adunarea Generală a Federației Spaniole de Fotbal a stabilit calendarul competițional al noului sezon din Primera Division.

Prima etapă din La Liga se va disputa la 22 august. Campioana Barcelona va juca în deplasare cu Athletic Bilbao, în timp ce Real Madrid se va duela cu nou-promovata Sporting Gijon, la fel în deplasare.

Primul El Clasico al noului sezon, dintre Real şi Barcelona se va disputa pe 8 noiembrie, pe stadionul Santiago Bernabeu, în timp ce returul este programat la data de 3 aprilie, pe Camp Nou.

Derby-ul oraşului Madrid, dintre Atletico şi Real, se va juca prima dată în noul sezon pe 4 octombrie, iar returul pe 28 februarie.

Un alt duel interesant va fi cel dintre Atletico şi Barcelona. Partida va avea loc pe 13 septembrie, la Madrid.

În ziua în care a fost stabilit programul competiţional, jucătorii Barcelonei au ieşit din vacanţă şi au efectuat vizita medicală. Antrenorul Luis Enrique a anunţat primele obiective din noul sezon: "Tot ce am realizat este în trecut. A fost minunat, însă acum ne dorim să câştigăm încă trei trofee, pentru a avea în total şase în acest an. Acest lucru va fi dificil de realizat. Vom fi echipa cu care fiecare adversar va juca doar la victorie. După ce vom reuşi să câştigăm aceste trofee, vom dori altele şi tot aşa mai departe."

Real Madrid a început mai devreme pregătirile pentru noul sezon. Galacticii deja se află la Melbourne, acolo unde se pregătesc de turneul Champions Cup. Real va juca două meciuri în Australia, cu AS Roma şi Manchester City.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu