Federația Română de Fotbal a decis amânarea Cupei României și a tuturor competițiilor sportive

Federația Română de Fotbal a decis amânarea Cupei României și a tuturor competițiilor sporive organizate de FRF. Decizia a fost luată de comitetul de urgență al FRF, după moartea fotbalistului Patrick Ekeng, scrie Digi24.ro.

FRF a precizat că a decis amânarea Cupei României până la data de 17 mai în contextul morții fotbalistului Patrick Ekeng.

"Ca urmare a tragediei din timpul desfășurării jocului Dinamo 1948 SA București – FC Viitorul, în urma căreia fotbalistul Patrick Ekeng s-a stins din viață, toate jocurile din cadrul competițiilor organizate de Federația Română de Fotbal (Liga a 2-a, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Campionatele Naționale de Juniori, partide de fotbal în sală și fotbal feminin) în perioada 07 – 09 mai 2016 se amână. Din aceleași motive, Finala Cupei României programată inițial pentru data de 10 mai 2016 se amână și urmează a se desfășura la data de 17 mai 2016", a precizat FRF.

Vă reamintim că, vineri seara, la meciul Dinamo-Viitor, unul din jucătorii alb-roşilor, camerunezul Patrick Ekeng, s-a prăbuşit pe gazon şi a murit.

Era minutul 70 al partidei dintre Dinamo şi Viitorul când mijlocaşul camerunez Patrick Ekeng, intrat pe gazon de doar câteva minute, s-a prăbușit inexplicabil la mijlocul terenului.

Poliția și procurorii au deschis dosar penal in rem pentru a stabili în ce condiții s-a produs moartea fotbalistului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu