Federaţia Naţională de judo nu a primit încă bani pentru judocanii care acum reprezintă Emiratele Arabe Unite

Embed:

Federaţia Naţională de judo încă nu a fost recompensată de forul din Emiratele Arabe Unite pentru judocanii care au ales să reprezinte această ţară cu şapte luni în urmă. Preşedintele Federaţiei din Moldova, Veaceslav Manolachi a declarat că s-a adresat de două ori la arabi, însă nu a primit niciun răspuns.

Preşedintele Federaţiei Naţionale de judo, Veaceslav Manolachi a declarat că dacă până în luna decembrie cei din Emiratele Arabe Unite nu vor oferi ceva în schimbul juocanilor moldoveni, care reprezintă acest stat, atunci se va adresa la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

"Am cerut de la ei să ajute lotul Moldovei să deplaseze la competiţiile internaţionale, tatami şi echipamente. Nu ne trebuie altceva. Până ce nu am primit niciun rezultat. Cât timp vor evolua judocanii noştri pentru acest stat, arabii trebuie să ne ajute", a spus Manolachi.
 
Preşedintele Federaţiei Naţionale de judo şi-a exprimat nemulţumirea faţă de finanţarea modestă din partea statului. În acest an, forul de judo a primit sumă de şapte ori mai mică decât în anii precedenţi. În loc de două milioane de lei federaţia s-a ales doar cu 280 de mii de lei. Din cauza problemelor financiare nu pot participa la turnee internaţionale la care se obţin puncte pentru calificarea la Olimpiada de la Rio de Janeiro.

La ultima Olimpiadă de la Londra, Moldova a fost reprezentată de doi judocani, Sergiu Toma şi Ivan Remarenco, care acum reprezintă Emiratele Arabe Unite.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu