Federaţia Maghiară de fotbal a dat în judecată FIFA

Embed:

Oficialii forului maghiar de fotbal consideră că selecţionata Ungariei este defavorizată în lupta pentru calificarea la Mondialul din 2014, din Brazilia şi a acţionat în judecată Federaţia Internaţională de fotbal. Şefii fotbalului maghiar susţin că ar putea înregistra pierderi uriaşe în urma deciziei FIFA de a juca meciul cu România fără spectatori.

Pe lângă pierderile de două milioane de euro pe care le vor avea din nerealizarea biletelor, maghiarii spun că, fără spectatori, Ungaria ar putea pierde meciul cu România şi posibil să rateze calificarea la Mondial.

Ungaria trebuie sa joace meciul cu România de pe 22 martie cu porţile închise, după ce mai mulţi fani maghiari au folosit scandări antisemite în timpul meciului amical disputat impotriva Israelului.

Deşi maghiarii dau vina pe FIFA, fanii lor s-au remarcat negativ din nou. Cel puţin 15 persoane au fost arestate şi un poliţist a fost grav rănit în urma incidentelor provocate de suporteri înaintea meciului dintre Ujpest şi Ferencvaros.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu