Federaţia de Fotbal a Iranului economiseşte pe tricouri. VEZI ce le interzice jucătorilor la Mondial

Embed:

Reprezentativa Iranului va juca la Campionatul Mondial în grupa F, alături de Argentina, Nigeria și Bosnia. Jucătorilor li s-a interzis să schimbe tricourile cu adversarii, după meciuri. Președintele Federației Iraniene de fotbal, Ali Kaffashian a motivat decizia prin faptul că fotbaliştii trebuie să facă economie și să se gândească la echipă și la patrie.

Astfel, jucătorii asiatici nu vor putea pleca de la Cupa Mondială cu tradiționalele amintiri, tricourile adversarilor celebri, cum ar fi Messi, Aguero sau Higuain. Problemele iranienilor cu echipamentul nu se opresc aici. Federaţia de profil din această ţară a trimis o scrisoare firmei care a confecţionat echipamentele pentru Mondial, în care se plânge de calitatea materialului din care este confecţionat tricoul.

Iran va juca primul meci la Campionatul Mondial pe 16 iunie, cu Nigeria, cinci zile mai târziu, echipa antrenată de Carlos Quieroz va întâlni Argentina. În ultimul meci din grupă, Iranul va juca împotriva Bosniei, pe 25 iunie. Echipa asiatică participă pentru a patra oară la Campionatul Mondial, ultima dată a evoluat în această competiţie în 1998. Selecţionata Iranului nu a trecut niciodată de faza grupelor. 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu