Februarie, LUNA DRAGOSTEI. Cum te pregăteşti din timp pentru Sfântul Valentin

Pe 14 februarie sărbătorim Sfântul Valentin, o zi în care, vrei, nu vrei, trebuie să sărbătoreşti iubirea. Cum? Oferind cadouri şi surprize persoanei dragi. Însă va trebui să te pregăteşti din timp. Iată ce trebuie să faci de pe acum pentru ca totul să fie perfect.

Valentine’s Day este pentru mulţi bărbaţi un coşmar şi, numai când se gândesc, îi ia cu ameţeală. Statul la cozi prin magazine, în înghesuială, căutând cadouri nu este deloc punctul lor forte. Însă ce nu face un bărbat pentru iubita sau soţia lui? Iată că anul acesta ai putea scăpa de griji dacă ştii cum să te pregăteşti din timp. Uite ce trebuie să faci, potrivit click.ro.

Află ce-şi doreşte persoana iubită

Cu cât afli mai repede ce cadou îşi doreşte persoana iubită, cu atât vei avea mai mult timp la dispoziţie să-l cauţi prin magazine. Atenţie! Nu cumpăra ce crezi tu că i se potriveşte sau ce-ţi place ţie, pentru că s-ar putea să dai greş. În cazul în care nu ştii ce anume să cumperi, optează pentru cadouri clasice. De exemplu, o femeie va fi încântată dacă va primi un buchet de flori şi o invitaţie la o cină romantică, la un restaurant. În cazul în care cauţi un cadou pentru iubitul sau soţul tău, alege ceva foarte bărbătesc: un portofel din piele, o curea, o cravată, o cămaşă, produse de bărbierit etc. În nici un caz nu-i cumpăra inimioare sau ursuleţi din pluş! 

Caută de pe acum cadourile

Dacă începi de pe acum căutările, vei avea mai mult timp la dispoziţie, dar nu numai. În această perioadă, magazinele nu sunt deloc aglomerate, deci te poţi plimba în voie printre rafturi. În acest fel, vei putea compara preţurile şi vei face cea mai bună alegere. Pe de altă parte, să nu uităm nebunia din magazine în preajma Zilei Îndrăgostiţilor: cozi interminabile, aglomeraţie, călcături în picioare şi mulţi, mulţi nervi. 

Compară ofertele

Preţul produsului pe care îl cauţi este foarte important. Şi nu din motivele la care te gândeşti tu. De exemplu, dacă te afli în căutarea unui parfum şi îl găseşti la un preţ foarte mic, acest lucru ar trebui să te pună pe gânduri. Riscul ca produsul respectiv să fie contrafăcut este foarte mare. Pe de altă parte, învaţă să faci cumpărături inteligente, să profiţi de oferte, promoţii şi discounturi. Atenţie! De foarte multe ori, acelaşi produs se vinde la preţuri diferite, în magazine diferite. 

Atenţie la cumpărăturile de pe Internet

Este foarte uşor să cazi în capcana site-urilor care îţi pot fura banii de pe card sau care nu sunt serioase şi îţi trimit produsele comandate după foarte mult timp de la plasarea comenzii. De aceea este bine să le verifici cu atenţie. Recomandat este să cumperi doar din magazine online în care ai deplină încredere. 

Nu da banii pe prostii

Chiar dacă ţie îţi plac jucăriile din pluş, florile şi dulciurile, chiar dacă te impresionează până la lacrimi o pernuţă din catifea roşie sub formă de inimă sau un ursuleţ pufos, asta nu înseamnă că le va aprecia şi iubitul tău. Cea mai mare greşeală pe care o pot face femeile este aceea de a cumpăra partenerilor cadouri nepotrivite unui bărbat. Dacă nu ştii ce să cumperi, mai bine ia bilete la un film bun sau cumpără o vacanţă. Îi poţi lua bilete la meci, la un concert sau la spectacol. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu