Febra Campionatului Mondial de Fotbal a cuprins şi animalele (VIDEO)

Embed:

Febra Campionatului Mondial de Fotbal a cuprins şi animalele. Un grup de microbişti din Columbia a decis să îmbine pasiunea pentru acest sport cu festivalul care celebrează ruana, un model tradiţional de poncho. Ei au îmbrăcat mai multe oi în uniforme sportive şi au improvizat un meci simbolic între Columbia şi Brazilia.

Organizatorii au luat în serios meciul. Animalele din cele două echipe au fost îmbrăcate în uniforme galben-albastre şi respectiv galben-roşii. Mai mult, pentru a deosebi participantele, fiecare oaie a primit şi o foaie pe care a fost indicat un număr şi chiar numele fotbalistului pe care îl reprezintă.

"Vrem să scoatem în evidenţă oile pentru că ele produc lâna din care se fabrică ponchourile. Şi pentru că se apropie Cupa Mondială din Brazilia, am organizat un meci dintre echipele naţionale de oi ale Braziliei şi Columbiei", spune unul din organizatori. 

"Ne-am adunat ca să aducem un omagiu echipei columbiene, care participă la Cupa Mondială", spune un bărbat. 

Şi chiar dacă oile fotbaliste au părut mai interesate de iarba de pe stadion decât de meciul propriu-zis, echipa Columbiei a reuşit să marcheze un gol. Astfel meciul s-a încheiat cu scorul unu la zero. 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu