FEA va organiza a opta ediţie a turneului de MMA, Eagles Fighting Championship

Embed:

Un nou show de arte marţiale la Chişinău! Asociaţia FEA va organiza a opta ediţie a turneului de MMA, Eagles Fighting Championship. Acesta va fi totodată şi primul din 2018. Competiţia este programată pe 10 februarie la Sala Polivalentă.

Cea mai aşteptată luptă va fi confruntarea pentru centura de campion în categoria grea dintre moldoveanul Alexandr Romanov şi uzbekul Alexandr Stolearov.

Adversarul lui Romanov are în palmares peste 20 de lupte în cuşca MMA şi a obţinut nu mai puţin de 17 victorii. Moldoveanul nu a suferit deocamdată nicio înfrângere la nivel profesionist şi a obţinut până acum 6 victorii.

La turneul MMA de la Chişinău mai sunt programate încă două lupte tari. Moldoveanul Mihai Sârbu se va confrunta cu venezueleanul Raul Guzman, iar românul Bogdan Barbu se va duela cu ucraineanul Dmitro Prîdîbailo.

"Anul 2018 îl vom începe aşa foarte tare. Ne aşteaptă o gală de excepţie cu luptători super-tari. Va fi lupta pentru centură a lui Romanov, dar totodată îi vom vedea şi pe toţi deţinătorii centurilor", a declarat președintele FEA, Dorin Damir.

Biletele pentru eveniment vor putea fi procurate la casele Teatrului de Operă şi Balet "Maria Bieşu".

Lasă un comentariu