FCSB a obţinut a treia victorie în grupa G a Ligii Europei

FCSB se distrează, efectiv, cu adversarii săi din grupa G a Ligii Europei. Gruparea bucureșteană a obținut a trea victorie la rând din tot atâtea meciuri disputate. De această dată elevii lui Nicolae Dică s-au impus cu 2-1 în deplasare în fața campioanei Israelului Hapoel Beer-Șeva.

Decisiv în partida de aseasră a fost Harlem Gnohere. Atacantul francez a marcat la doar 22 de secunde după apariţia sa pe teren în minutul 69, iar cinci minute mai târziu a majorat avantajul echipei române.

Până la final gazdele nu au reuşit decât golul de onoare prin spaniolul Isaac Cuenca.

Istanbul Başakşehir, club la care este legitimat căpitanul echipei noastre naţionale, Alexandru Epureanu, a pierdut cu 1-3 partida din deplasare cu gruparea germană Hoffenheim. Fotbalistul moldovean a jucat toate cele 90 de minute.

Lazio Roma îşi continuă parcursul perfect în grupa K, reuşind să obţină maximul de puncte după 3 etape disputate. Italienii s-au impus cu 3-1 în deplasare în faţa fotrmației franceze din Nizza.

Tot cu 3-1 s-a impus și Zenit Sankt-Petersburg în partida de acasă cu echipa norvegiană Rosenborg. Toate golurile gazdelor au fost înscrise de argentinianul Emiliano Rigoni.

Arsenal Londra a dispus la Belgrad cu 1-0 de Ţrvena Zvezda datorită unui gol de kinogramă înscris de atacantul francez al "tunarilor" Olivier Giroud.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu