FC Zimbru rămâne fără antrenor! Motivul pentru care Kubarev se retrage

Embed:

Oleg Kubarev şi-a anunţat plecarea de la Zimbru Chişinău. Tehnicianul din Belarus a declarat că a venit timpul să plece şi îşi va rezilia contractul de acord comun cu şefii clubului.

Oleg Kubarev şi-a prelungit încă pe un an cu Zimbru în septembrie, însă a declarat că va pleca în această lună de la echipa din strada Bucului. Tehnicianul a făcut acest anunţ, după ce gruparea din Capitală a fost eliminată din sferturile Cupei Moldovei de FC Tiraspol. 

"Să considerăm că a venit timpul să plec. Cred că ne vom despărţi de comun acord. Poate cineva are altă opinie, dar consider că aprecierea acestei decizii trebuie să dea conducătorii clubului", a declarat antrenorul FC Zimbru, Oleg Kubarev. 

Kubarev nu a oferit mai multe detalii. Nici şefii clubului nu au comentat declaraţiile antrenorului din Belarus.

Oleg Kubarev a preluat Zimbru în septembrie 2013. Cu acesta pe banca tehnică, galben-verzii au cucerit primele trofee după o pauză de şapte ani.

Zimbru a câştigat Cupa şi Supercupa Moldovei, dar a avut şi o evoluţie foarte bună în preliminariile Ligii Europei, unde a ajuns pentru prima dată în play-off-ul competiţiei, fiind eliminată de PAOK Salonic.

După ce şi-a încheiat participarea în Liga Europei, Zimbru are o evoluţie dezastruoasă în campionat. "Galben-verzii" ocupă locul şapte cu 18 puncte acumulate în 13 partide.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu