FC Zestafoni vrea în turul trei

Embed:

După ce au efectuat antrenamentul oficial pe stadionul Zimbru fotbaliştii campioanei Georgiei, FC Zestafoni, au rămas impresionaţi de Complexul Sportiv din strada Butucului. Ei susţin că le-a plăcut şi Chişinăul la prima vedere, deşi nu au venit în călătorie ci cu obiectivul bine definit de a obţine calificarea. Motiv pentru care vor juca ofensiv în meciul din această seară contra Daciei.

Componenţii lui FC Zestafoni au fost joviali la antrenamentul oficial dinaintea meciului-retur cu Dacia, care se va disputa în această seară pe stadionul Zimbru din Chişinău. Georgienii au rămas impresionaţi de Complexul Sportiv "Zimbru" şi susţin că Georgia nu are deocamdată o astfel de bază sportivă, deşi câteva sunt în proces de construcţie.

"În prezent nu dispunem de o astfel de bază, dar în viitor vom avea. Construim şi noi acum, deja avem două terenuri gata. Avem condiţii bune, dar vrem să le îmbunătăţim", a explicat antrenorul echipei.

Georgienii susţin că le-a plăcut capitala Moldovei la prima vedere, însă nu au venit pentru promenade, ci pentru a obţine calificarea în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

"Am văzut din autobuz, dar am auzit şi că Chişinul e oraş frumos. Am impresii bune despre Moldova, dar important pentru noi este meciul, doar la asta ne sunt gândurile. Suntem în avantaj, dar nu ne putem relaxa, pentru că adversarii joacă la ei acasă", a spus căpitanul echipei. 

"Dorim să ne calificăm, indiferent de rezultatul meciului luat în parte. Şi punct", declară, răspicat, antrenorul FC Zestafoni. 

Accidentaţi, mijlocaşii Şota Babunaşvili şi Sandro Benaşvili au rămas acasă, georgienii deplasând la Chişinău un lot de doar 18 jucători. 2 dintre aceştia - mijlocaşul Zurab Menteşaşvili şi atacantul Goghi Fifia - sunt încă în perioada de recuperare tot după accidentări.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu