FC Zestafoni a aterizat pe Aeroportul Internaţional Chişinău

Embed:

Campioana Georgiei, FC Zestafoni, adversara Daciei Chişinău în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, a ajuns în Moldova pentru partida-retur. Din lot face parte şi fostul jucător al "lupilor galbeni" Jaba Dvali, autorul a două goluri în prima manşă, în care georgienii s-au impus cu un categoric 3-0.

Delegaţia clubului georgian FC Zestafoni a aterizat pe Aeroportul Internaţional Chişinău marţi la amiază şi s-a cazat în apropierea stadionului Zimbru, unde urmează să dipsute manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor contra campioanei Moldovei, Dacia Chişinău.

Din lotul de jucători al formaţiei georgiene face parte şi fostul jucător al "lupilor galbeni", Djaba Dvali, atacantul care a marcat două goluri în manşa-tur. Dvali a declarat că are mulţi prieteni de pe timpurile când juca în Moldova, între anii 2007 şi 2009.

"Şi Alexandru Onică, şi Ghenadie Orbu, şi Levan Korgalidze toţi sunt fotbalişti buni cu care suntem prieteni buni. Noi am câştigat primul meci cu 3-0, dar asta nu înseamnă că Dacia ar fi o echipă slabă", a spus Djaba Dvali, jucător la Zestafoni. 

Atacantul georgian a dezminţit zvonurile precum că ar fi fost alungat de la echipa Daciei în 2008.

"Nu am fost alungat. Pur şi simplu s-a termiant contractul şi am plecat, o situaţie normală", a spus sportivul.  

Ghiorghi Gheguciadze, antrenorul formaţiei din Zestafoni, a declarat că georgienii nu se consideră calificaţi, chiar dacă au avantaj de 3 goluri după prima manşă.

"Eu nu mă grăbesc să afirm că suntem ca şi calificaţi. Mai avem, totuşi, de jucat încă o partidă, cel puţin 90 de minute. Nu este un lucru indicat să jucăm la menţinerea scorului. O să jucăm aşa cum ştim noi mai bine", a menționat antrenorul echipei georgiene. 

Meciul-retur dintre Dacia şi FC Zestafoni se va disputa, miercuri, 20 iulie, pe Stadionul Zimbru din capitală, cu începere de la ora 20.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu