FC LIVERPOOL, PROGRAM INFERNAL. Cormoranii vor juca două meciuri în 24 de ore

Embed:
FC Liverpool se află într-o situaţie complicată. "Cormoranii" vor juca două meciuri în două competiţii diferite într-un interval de doar 24 de ore.

Clubul englez a confirmat că va folosi două garnituri diferite la partida de pe 17 decembrie cu Aston Villa din sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei şi la cea de pe 18 decembrie din semifinalele Cupei Mondiale a cluburilor, care se va desfăşura în Qatar.

Jurgen Klopp, antrenorul lui FC Liverpool, afirmă că va decide în timpul apropiat loturile cu care "cormoranii" se vor prezenta la cele două meciuri, dar nu ezită să facă haz de necaz.

"I-am întrebat pe cei de la Aston Villa dacă nu doresc să vină în Qatar. Putem juca meciul acolo. Nu ştim exact cum vom face. Avem o idee, dar este prea devreme să vorbim despre asta. La Cupa Mondială a cluburilor joci doar dacă ai cucerit trofeul în Liga Campionilor, ceea ce nu se întâmplă în viaţa ta chiar de 5 milioane de ori, aşa că vom profita la maximum de această ocazie", a spus JURGEN KLOPP, antrenor FC Liverpool", a spus JURGEN KLOPP, antrenor FC Liverpool.

FC Liverpool are în palmares 8 trofee ale Cupei Ligii Angliei.

La Cupa Mondială a cluburilor, "cormoranii" au participat o singură dată, în anul 2005, atunci când au pierdut finala în fața grupării braziliene FC Sao Paulo, scor 0-1.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu