FC Liverpool - AS Roma, meci de CINCI STELE în semifinalele Ligii Campionilor. Salah, eroul serii

Embed:

Meci de cinci stele în semifinalele Ligii Campionilor. FC Liverpool a învins-o pe AS Roma cu 5-2 în partida-tur jucată pe stadionul Anfield Road. În prima oră de joc egipteanul Mohamed Salah a dat recital. Ela înscris două goluri până la pauză, iar după a oferit două pase de gol.

Salah a deschis scorul în minutul 36 cu un șut imparabil la vinclu.

În prelungurile primei reprize Salah a dublat avantajul echipei engeze. Cel mai bun fotbalist al sezonului în Premier League a fost legitimat la AS Roma între 2015 și 2017 și deaceea nu a sărbătorit golurile marcate.

Însă egipteanul a continuat spectacolul și în repriza secundă. Salah i-a oferit o pasă luminată senegalezului Sadio Mane pentru 3-0, apoi alta - brazilianului Roberto Firmino, care a înscris pentru 4-0.

Brazilianul abia a ieșit și el la rampă, pentru că în minutul 69 a mai înscris o dată, de data asta cu capul și, la 5-0 romanii păreau a fi groggy.

Însă, tocmai când părea că retur va reprezenta o simplă formalitate, oaspeții și-au revenit din pumni și au înscris de două ori în minutele 81 și 85 prin Edin Dzeko (ДжЕко) și Diego Perotti. La scorul de 5-2 calculele hârtiei pentru retur sunt cu totul altele.

Manșa a doua a semifinalei AS Roma-FC Liverpool se va juca pe Stadio Olimpico pe data de 2 mai.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu