FC Krasnodar se menţine pe primul loc în turneul play-off pentru evitarea retrogradării din Campionatul Rusiei

Embed:

Echipa moldovenilor Igor Picuşciac, Valeriu Ciupercă şi Igor Lambarschi, FC Krasnodar, se menţine pe primul loc în turneul play-off pentru evitarea retrogradării din Campionatul Rusiei. Taurii au învins în etapa a 35-a formaţia Volga Nijnii Novgorod cu scorul de 2-1.

Movsisean a deschis scorul pentru oaspeţi la începutul reprizei secunde din penalty. Bibilov a restabilit egalitatea în minutul 52. Fundaşul formaţiei FC Krasnodar, Alexandr Martînovici a adus victoria echipei sale în minutul 69.

Internaţionalul moldovean, Igor Picuşceac a jucat pentru FC Krasnodar până la jumătatea reprizei secunde, fiind schimbat în minutul 67 de un alt fotbalist din Moldova, Igor Lambarschi. Fostul jucător de la Academia Chişinău, Valeriu Ciupercă nu a fost trecut pe foaia de joc, la fel ca şi singurul moldovean legitimat la Volga Nijnii Novgorod, Mihail Paseciniuc.

Într-un alt meci al etapei, Terek Groznîi a învins pe teren propriu formaţia Rostov cu scorul de 1-0, după golul marcat de Şamil Asildarov, în repriza secundă. La oaspeţi, internaţionalul moldovean Alexandru Gaţcan nu a evoluat din cauza cartonaşului roşu primit în etapa trecută. La Terek, portarul moldovean Stepan Sicaci a fost rezervă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu