FC Everton a cheltuit 120 de milioane de euro pe transferuri, în această vară

FC Everton a cheltuit 120 de milioane de euro pe transferuri în această vară. Ultima achiziţie a clubului din oraşul Liverpool a fost cea a mijlocaşului de bandă stângă Alex Iwobi.

Pentru fotbalistul nigerian, FC Everton a plătit clubului Arsenal Londra peste 30 de milioane de euro, dar ar putea achita şi alte 4 milioane sub formă de bonusuri. Iwobi a semnat un contract pe 5 ani cu gruparea de pe Goodison Park.

Nigerianul a jucat 149 de meciuri în tricoul lui Arsenal şi a marcat 15 goluri.

"Tunarii" s-au întărit şi ei pe ultima sută de metri, reuşind să-l transfere pe fundaşul-stânga scoţian Kieran Tierney de la Celtic Glasgow, pentru care au plătit 27 de milioane de euro.

Rivala lui Arsenal, Tottenham Hotspur a ratat megatransferul lui Paulo Dybala, de la Juventus, în schimb gruparea londoneză l-a adus pe Giovani Lo Celso. Mijlocaşul argentinian a fost împrumutat de la Real Betis, cu opţiune de transfer definitiv la finalul sezonului, pentru 60 de milioane de euro.

Spurs au plătit 16 milioane de euro pentru împrumutul de un sezon al mijlocaşul central, dar au opţiunea de cumpărare definitivă a jucătorului vara viitoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu