FC Dacia s-a calificat în cel de-al doilea tur preliminar al Europa League!

Embed:

Victorie pentru Dacia şi pentru Publika TV! Lupii galbeni s-au calificat în etapa următoare din Europa League după ce au trecut de Zeta din Muntenegru în dublă manşă în turul întâi preliminar. Meciul retur a fost transmis în direct şi în exclusivitate de Publika TV, care a oferit în premieră microbiştilor un adevărat spectacol fotbalistic.

Dacia a început furibund partida şi a ratat două ocazii prin omagiatul serii, Ghenadie Orbu, care a împlinit 28 de ani.

Mai întâi Orbu l-a încercat pe portarul Zetei, dar acesta a fost la post. După aceasta Şişchin a recuperat un balon la marginea careului şi i-a pasat lui Orbu, dar golgheterul Daciei din cupele europene nu a nimerit cadrul porţii.

Zeta a răspuns doar cu un şut peste porți. Lupii galbeni au rămas în 10 din minutul 28 al meciului, după ce Bulat a fost eliminat pentru un gest nesportiv.

Dacia şi Zeta au plecat la cabine la scorul de 0-0.

Echipa din Muntenegru a început mai bine repriza secundă, însă Pelicici nu a ajuns o centrare de pe flancul stâng. Unul din cei mai buni jucători de pe teren, Şişchin a încercat un voleu în minutul 53, pe lângă.

Zeta a ratat peste 2 minute prin Krkotic. Dacia putea deschide scorul în minutul 75, dar Orbu a nimerit închietura barelor. Zeta a răspuns imediat, însă Boljević nu a nimerit ţinta. După care şi Kojašević şi-a încercat norocul, dar Matiughin a respins. Acţiunile la poarta lupilor au continuat: mai întâi Matiughin a prins balonul după un şut de la 16 metri, după care Radulovic a trimis puţin peste transversală.

Totuşi, cea mai mare ocazie a Zetei a venit în minutul 85, când Ladjić a trimis peste porți. Dacia a răspuns pe contraatac, dar Orbu şi Popovici aşa şi nu au putut înscrie. Zeta s-a aruncat în atac pe final, însă Dacia a fost salvată de portarul Matiughin.

Ultima ocazie a meciului i-a apraţinut lui Guciaşvili, care a putut aduce victoria lupilor galbeni, dar a ratat. Dacia - Zeta scor final 0-0.

În turul doi preliminar, Dacia va juca cu învingătoarea dintre Kalmar din Suedia şi Streymur din Insulele Feroe. Partidele vor avea loc pe 15 iulie în deplasare şi la 22 iulie acasă.

loading...

Lasă un comentariu