FC Costuleni a obţinut calificarea în Divizia Naţională

Embed:

FC Costuleni a obţinut calificarea în Divizia Naţională, după victoria cu 7-0 în ultima etapă cu Lilcora. Astfel, echipa lui Ilie Vieri a câştigat divizia A, a doua ca valoarea din fotbalul moldovenesc şi aşteaptă confruntările cu Sheriff şi Zimbru din sezonul viitor dacă va obţine licenţa. Lilicora trebuie să joace un meci de baraj cu Sfântul Gheorghe, însă patronul Andrei Grama a declarat că refuză să joace în liga superioară pentru că nu există condiţiile necesare.

FC Costuleni a surclasat-o pe Lilicora cu 7-0 şi a obţinut calificarea în Divizia Naţională. Sergiu Dubac şi Andrei Vrabie au reuşit câte o dublă iar celelalte goluri au fost marcate de Marcel Reşetca, Maxim Bogacic şi Ruslan Barburoş.

FC Costuleni este echipa satului ce poartă acelaşi nume şi va evolua pentru prima dată în Divizia Naţională de fotbal dacă obţine licenţa de la FMF. Lilcora a luat naştere în anul 2005 şi a evoluat în Campionatul Municipiului Chişinău, competiţie pe care a câştigat-o de trei ori, iar în acest sezon a debutat în Divizia A.

loading...

Lasă un comentariu