FC Barcelona şi AC Milan joacă astăzi returul sferturilor Ligii Campionilor

Embed:

FC Barcelona şi AC Milan se întâlnesc în această seară pentru manşa retur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. După o remiză albă la Milano, campioana en-titre a competiţiei este mare favorită la calificare, pe Camp Nou, unde nu a mai pierdut din octombrie 2009.

Emoţiile înaintea partidei sunt la intensitate maximă, după ce în meciul tur a sferturilor de finală, jucat pe San Siro, echipele au remizat, scor 0-0.

"Este un succes major să joci în returul sferturilor cu şanse mari de calificare în a cincea semifinală consecutivă din Liga Campionilor. Este un lucru cu care mă mândresc foarte mult", a povestit antrenorul Barcelona, Pep Guardiola.


"Este un meci foarte important pentru ambele echipe. Cea care va învinge va fi ca şi calificată în finală", a spus antrenorul AC Milan, Massimiliano Allegri.

În celălalt meci al serii, Marseille va juca în deplasare cu multipla campioană a Germaniei, Bayern Munchen. Nemţii sunt cotaţi cu prima şansă de calificare, după ce au câştigat în meciul tur cu 2-0.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu