FC Barcelona îşi asigură viitorul şi a anunţat primul transfer al verii viitoare

FC Barcelona îşi asigură viitorul! Clubul blau-grana a anunţat deja despre primul transfer al verii viitoare.

Catalanii au ajuns la un acord cu Gremio Porto Alegre pentru transferul lui Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo. Pe site-ul oficial al Barçei este precizat că în luna iulie a acestui an catalanii au dreptul de a exercita opţiunea de cumpărare a mijlocaşului de 21 de ani.

Eventualul transfer o va costa pe Barça 30 de milioane de euro, plus alte 9 milioane în diferite bonusuri de performanță.

Arthur şi-a început cariera profesionistă la Gremio, club pentru care a debutat în 2015, sub conducerea lui Luiz Felipe Scolari. Mijlocaşul brazilian a devenit rapid o piesă importantă în formaţia cu care a câştigat Cupa Braziliei, Copa Libertadores şi Recopa Sudamericana.

Arthur a fost desemnat cel mai bun fotbalist al finalei Copei Libertadores din 2017, câştigată de Gremio într-o finală cu echipa argentiniană Lanus.

Până a realiza oficial transferul, FC Barcelona are alte obiective de atins. Gruparea blau-grana va juca pe 14 martie returul cu Chelsea Londra din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Partida de pe Camp Nou va fi transmisă în direct de Canal 3 cu începere de la ora 21:45. În prima manşă, cele două formaţii au remizat, scor 1-1.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu