FC Barcelona a dat încă o lovitură pe piaţa transferurilor din fotbal. Cine este noul jucător al clubului

Embed:
FC Barcelona a dat încă o lovitură pe piaţa transferurilor din fotbal. Clubul catalan a anunțat pe site-ul său oficial că a ajuns la un acord cu Bayern Munchen pentru achiziţionarea mijlocașului defensiv Arturo Vidál.

Fotbalistul chilian va juca la FC Barcelona timp de 3 ani şi va încasa 9 milioane de euro pe sezon. Presa din Spania scrie că suma transferului este de 18 milioane de euro, la care se mai pot adaugă 3 milioane ca bonusuri de performanță.

"Sperăm că vă aduce un nou val de energie echipei. Știm că are multă experiență a făcut treabă bună la toate cluburile la care a jucat până acum. Are o prezență puternică pe teren. E un fotbalist agresiv."

Astfel, clubul catalan a investit în această vară 136 de milioane de euro în transferuri de jucători. Până acum, cel mai scump este transferul brazilianului Malcom, adus cu 41 de milioane de euro de la Girondins de Bordeaux.

În această perioadă de mercato, АС Barcelona i-a mai transferat pe Clemént Lenglét de la FC Sevilla şi А́rthur de Olivéira Mélo de la Grе́mio Porto-Alegre.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu