FAZA ZILEI în Parlament! "Noi toţi avem amante" (VIDEO)

Embed:

Voie bună în cadrul şedinţei de astăzi a Parlamentului. Ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, a încercat să învioreze atmosfera printr-o frază haioasă în timp ce prezenta proiectul de lege privind testarea integrităţii profesionale.

"Avem un grad sporit de corupţie, dar refuzăm mecanismle oferite autorităţilor pentru a combate acest flagel. Noi avem cumetri, naşi, soacre, soţii, amante..., Doamne fereşte. Şi în cazul în care sună finul pe naş şi îl roagă să facă ceva ce nu se admite, iar noi acceptăm pentru că este nănaş, iată că apare şi ideea pentru ce avem nevoie sa fie testată integritatea funcţionarilor. În aceste condiţii, prin acest test trebuie doar să arătăm că suntem integri şi nu ne temem de nimic", a declarat Efrim.

Surprins de cele declarate, preşedintele Parlamentului, Igor Corman, s-a amuzat pe seama "amantelor" despre care a vorbit Oleg Efrim: "Periculoasă declaraţie aţi făcut, domnule ministru". În replică, Efrim a spus: "M-am înfierbântat...cu amantele".

Iniţiativa legistivă ce se referă la testarea integrităţii profesionale a fost votată în prima lectură de către majoritatea parlamentarilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu