Fază înedită în Bundelisga! Arbitru a întors echipele de la vestiare, după ce a fluierat sfârșitul primei reprize

Embed:

Fază bizară în Bundelisga germană de fotbal! Arbitrul partidei FC Mainz - Freiburg a întors echipele de la vestiare, după ce a fluierat sfârșitul primei reprize.

Și asta din cauză că arbitrul asistent video l-a convins pe cel principal să dicteze penalty în poarta lui Freiburg pentru că la ultima fază a reprizei fundașul oaspeților Marc-Oliver Kempf a comis henț în careu.

Astfel, sistemul VAR le-a permis gazdelor să deschidă scorul, argentinianul Pablo de Blasis transformând cu siguranță lovitura de pedeapsă în gol.

Un alt episod comic a avut loc deaj în pauza partidei. Suporterii echipei din Mainz au continuat protestul general împotriva programării unui meci de Bundesliga luni seară și au aruncat sute de role de hârtie igienică pe teren.

În minutul 79 același Pablo de Blasis a mai înscris o dată și a stabilit astfel scorul final al partidei. În clasament, atât Mainz, cât și Freiburg, riscă să retrogradeze în a doua ligă valorică.

Bayern Munchen și-a asigurat titlul de campioană cu 5 etape înainte de finalul competiției. Elevii lui Juup Heynches vor întâlni astăzi pe Bayer Leverkusen în semifinalele Cupei Germaniei.

Pe 25 aprilie, bavarezii vor găzdui pe Real Madrid în prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor. Partida de la Munchen va fi transmisă în direct de CANAL 3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu