Fază incredibilă în Bundesliga. Arbitrul a părăsit terenul pentru că Roger Schmidt nu voia să facă asta

Embed:

Arbitrul derby-ului Bayer Leverkusen-Borussia Dortmund, Felix Zwayer s-a enervat, a oprit meciul și a fugit de pe teren!

"Fluieraşul" a luat această decizie după ce l-a eliminat pe antrenorul lui Leverkusen, Roger Schmidt, iar tehnicianul "farmaciştilor" a refuzat să părăsească terenul. 

În repriza a doua, Borussia Dortmund a profitat de o lovitură liberă pe care a executat-o rapid şi a deschis scorul. Antrenorul lui Bayer Leverkusen a protestat, deoarece în opinia lui lovitura liberă nu s-a executat de la locul potrivit.

Felix Zwayer l-a eliminat pe Roger Schmidt, însă acesta a refuzat să urce în tribune. Încăpăţânarea tehnicianului l-a scos din sărite pe arbitru.

Zwayer a fluierat sfârşitul meciului şi a trimis echipele la vestiare. Meciul a fost întrerupt timp de nouă minute, iar câteva clipe mai tarziu Roger Schmidt s-a conformat deciziei arbitrului şi a părăsit terenul.

Până la urmă Borussia Dortmund s-a impus cu 1-0 şi rămâne pe locul doi în Bundesliga, fiind la opt puncte distanţă de liderul Bayern Munchen.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu