Faza grupelor din Liga Campionilor ajunge în această seară la final

Embed:

Astăzi se joacă ultimele meciuri care vor fi decisive pentru aşa echipe ca Manchester United, Manchester City, Napoli, Lyon sau ŢSKA Moscova.

Meciuri pe viaţă şi pe moarte în această seară în ultima etapă din grupele Ligii Campionilor. Manchester City trebuie să învingă Bayern Munchen, care deja este calificată, pentru a spera la locul doi în grupa A. Cei de la Napoli ar putea trimite însă bogaţii din Anglia în Liga Europei, dacă vor reuşi să învingă în deplasare Villareal.

Inter va încheia grupa B pe primul loc, indiferent de rezultatul meciului cu ŢSKA Moscova. Ruşii au nevoie de o victorie pentru a rămâne în cursa pentru optimi. Lille şi Trabzonspor au cu câte un punct mai mult ca ŢSKA şi se vor întâlni în meci direct, iar învingătoarea se va clasa pe locul doi.

În grupa C, Manchester United şi Basel vor lupta în meci direct pentru un loc în play-offul competiţiei, în timp ce Benfica, deja calificată, va întâlni pe teren propriu Oţelul Galaţi.

Ajax va juca acasă cu Real Madrid în grupa D şi are nevoie de cel puţin un egal pentru a se califica în optimi de pe locul doi. Lyon este într-o situaţie foarte dificilă, trebuie să învingă în deplasare Dinamo Zagreb şi să spere la o victorie a galacticilor în meciul cu Ajax.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu