FAVRE, PREZENTAT LA DORTMUND. Antrenorul elvețian a semnat pe doi ani cu Borussia

Embed:

Tehnicianul elvețian Lucien Favre a fost prezentat oficial în calitate de antrenor principal al formației Borussia Dortmund. Pe banca tehnică al grupării din Bundesliga, Favre l-a înlocuit pe austriacul Peter Stoger.

Antrenorul de 60 de ani a semnat un contract pe doi ani cu gruparea germană. În ultimele două sezoane Favre a fost antrenorul formației franceze Nicce.

"Sunt fericit să fiu aici. Este o provocare mare pentru mine, iar atunci când ești ofertat de asemenea echipă precum Borussia, nu poți refuza. Este imposibil", a spus Lucien Favre, antrenor Borussia Dortmund.

"Nu trebuie să spunem multe despre numele noului antrenor. Putem spune un singur lucru, suntem fericiți să îl prezentăm astăzi pe Lucien, deoarece în trecut am încercat în mai multe rânduri să îl aducem pe Favre. În sezonul trecut l-am dorit mult pe Favre însă Nice nu i-a dat voie să plece", a spus Hans-Joachim Watzke, director executiv Borussia Dortmund.

În sezonul precedent din Bundesliga, Borussia Dortmund s-a clasat pe locul 4, la distanță de 29 de puncte de campioana Bayern Munchen.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu