Favoriţii merg mai departe la US Open! Federer, Djokovic, Tipsarevic şi Fish s-au calificat în optimile de finală

Embed:

Lupta la titlu se strânge! Favoriţii şi-au eliminat uşor adversarii şi merg mai departe la US Open. Roger Federer l-a învins pe Marin Cilic din Croaţia, Mardy Fish a trecut fără mari probleme de sud-africanul Kevin Anderson, iar Djokovic l-a eliminat pe veteranul Nikolay Davidenko din Rusia. Cehul Tomas Berdych a abandonat din nou, din cauza unei accidentări la umăr, calificându-l astfel pe Tipsarevic în optimi.

Roger Federer, Janko Tipsarevic, americanul Mardy Fish şi numărul unu mondial, sârbul Novak Djokovic, s-au calificat în optimile de finală la turneul de la New York.

Federer vrea să bată recordul mondial şi să obţină cel de-al 6-lea titlu la US Open. Elveţianul a trecut, aseară, de croatul Marin Cilic, în patru seturi, scor 6-3, 4-6, 6-4, 6-2 şi va juca în optimi cu Juan Monaco din Argentina.

Sârbul Janko Tipsarevic a obţinut o calificare mai uşoară, după ce adversarul acestuia, Tomas Berdych, a declarat forfait din cauza unei accidentări la umărul stâng. Aceeaşi accidentare l-a obligat pe Berdych să abandoneze în semifinalele de la Cincinnati. Următorul adversar al lui Tipsarevic este Juan Carlos Ferrero, care s-a calificat şi el după abandonul lui Marcelo Granollers.

Mardy Fish va juca în optimi cu francezul Jo Wilfried Tsonga, după ce aseară l-a învins pe Kevin Anderson din Africa de Sud, cu scorul de 6-4, 7-6, 7-6.

Şi liderul mondial, Novak Djokovic, continuă lupta pentru titlu la Us Open. În turul trei, sârbul a trecut lejer de numărul 39 ATP, rusul Nikolay Davidenko, scor 6-3, 6-4, 6-2. În optimi, Djokovic va juca cu ucraineanul Alexandr Dolgopolov.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu