"Fata dispărută" a cucerit box office-ul nord-american. Cinefilii cred că va lua Oscaruri

Embed:

"Fata Dispărută", thriller-ul psihologic cu Ben Affleck în rolul principal, a obţinut încasări de 38 de milioane de dolari şi a devansat la limită un film de groază, care a debutat pe locul al doilea.

După ce a reuşit să impresioneze publicul la Festivalul de Film de la New York, producţia "Gone Girl" nu a dezamăgit nici în box-office. Cinefilii din America de Nord s-au înghesuit să vadă producţia care reflectă cazul unei femei ce dispare misterios şi inexplicabil. Primul suspect este soţul ei, interpretat de Ben Affleck. Presa străină scrie că filmul are mari şanse să fie nominalizat la Oscar.

Locul doi i-a revenit filmului de groază "Annabelle", care spune povestea unei păpuşi sinistre de porţelan. În primul weekend de la lansare, veniturile totale se ridică la 37,2 milioane de dolari.

Bronzul a mers la cel mai recent film al lui Denzel Washington "The Equalizer", care a obţinut încasări de 19 milioane de dolari.

Top cinci este completat de filmul de animaţie  3D "The Boxtrolls" şi "The Maze Runner". Ambele pelicule au strâns până la 12 milioane de dolari fiecare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu