Fără restricţii în Ucraina. Pavel Filip: Mă bucur că negocierile purtate de Guvernul pe care l-am condus au adus rezultate concrete pentru oameni

De astăzi, intră în vigoare Protocolul semnat între Guvernul Filip și Cabinetul de Miniștri al Ucrainei cu privire la comunicația internațională auto, semnat în octombrie 2018.

"Începând de astăzi transportatorii moldoveni de mărfuri şi pasageri se vor putea afla pe teritoriul Ucrainei timp de 180 de zile pe parcursul fiecărei jumătăți de an. Mă bucur că negocierile pe care le-a purtat Guvernul pe care l-am condus cu partea ucraineană, timp de mai bine de 2 ani, au adus rezultate concrete pentru oameni", a menţionat Pavel Filip, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Menţionăm că deși discuțiile purtate de guvernul Filip cu omologii din statul vecin pentru anularea restricțiilor au durat doi ani de zile, Maia Sandu și-a atribuit acest merit. 

Acum două săptămâni, după o vizită la Kiev, Sandu s-a lăudat într-un live pe Facebook că Ucraina a eliminat restricția de 90 de zile pentru transportatorii moldoveni. Drept reacție, Pavel Filip a dat exemplu o strofă din fabula lui Donici: "spre laudă deşartă, Mulţi zic: noi am lucrat, Când ei lucrează-n faptă, Ca musca la arat".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu