Fără restricţii de circulaţie. Toate punctele de trecere a frontierei de stat activează în regim obișnuit

Toate punctele de trecere a frontierei de stat activează în regim obișnuit. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, căile de aces sunt deszăpezite, nefiind impuse restricții de circulație.

Totuși, rămân valabile atenționările despre importanța echipării automobilelor conform condițiilor de iarnă, respectarea regulilor de circulație, iar pentru persoanele care aleg să meargă la drum lung specialiștii recomandă să țină bateria telefonului încărcată.

În cazurile în care apar întrebări cu privire la situația în punctele de trecere, călătorii sunt îndemnați să sune la LINIA VERDE: 022 259 717, iar în situații de risc să telefoneze la Serviciul 112.

Poliția de Frontieră recomandă:

-verificarea din timp, a valabilității şi statutului documentului de călătorie în baza căruia se traversează frontiera de stat;
- tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea rândurilor;
- manifestarea unei atitudini înțelegătoare, răbdare și disciplină, ținând cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu