Fără permis sau în stare de ebrietate! Zeci de șoferi, trași pe dreapta de inspectorii de patrulare

Embed:

Peste 80 de şoferi din nordul ţării, au fost traşi pe dreapta, noaptea trecută, de inspectorii de patrulare.

În cadrul operaţiunii "Nopţi Albe", poliţiştii au depistat că fiecare al doilea conducător auto a admis abateri ale Regulamentului Circulației Rutiere. Unii au urcat la volan fără a deține permisul de conducere, iar alţii conduceau în stare de ebrietate.  

Poliţiştii au depistat doi şoferi care au condus în stare de ebrietate. Unul dintre aceștia a recunoscut că a urcat băut la volan. El a declarat însă că a recurs la acest gest pentru a-şi salva vaca:

„M-am urcat servit la volan căci vacă mi s-a îmbolnăvit și moare, și mă duc după medicul veterinar. Doar singur ați văzut că am trimis doctorul cu băiatul acasă.”

La raziile din raionul Drochia și Râșcani au participat patru echipaje ale Inspectoratului Naţional de Patrulare.

„Persoanele date riscă lipsire de dreptul de a mai conduce unitățile de transport, cât și amendă conform legislației în vigoare. Amenda este de la 400 sute unități convenționale”, a declarat căpitanul de poliție Grigorie Tighineanu.

În ultimele 24 de ore, în țară s-a produs un accident rutier, în urma căruia nimeni nu a avut de suferit.

Totodată, polițistii au depistat 60 de șoferi, care au urcat la volan în stare de ebrietate, 46 dintre aceștia erau în stare avansată. 137 de șoferi au fost amendați pentru viteză excesivă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu