FĂRĂ JENĂ! O româncă a furat Rolex-ul unui italian de la mână. Cum s-a întâmplat totul şi ce a urmat

O româncă a furat Rolex-ul unui italian de la mână, în centrul oraşul Lucca din Toscana. Femeia a profitat de faptul că este gravidă și s-a prefăcut că îi este rău, iar un bătrân de 85 de ani i-a întins braţul ca să o ajute. Atunci, i-a smuls ceasul de la mână.

Apoi, agresoarea a fugit către o mașină, la volanul căreia o aștepta soțul ei, care era complicele său, scrie iltirreno.gelocal.it, citează libertatea.ro.

Așa au vrut să fugă cei doi de la fața locului, dar au fost imediat prinși de un echipaj de poliţie, care a constatat că cei doi erau cetățeni români, soț și soție.

Dar adevărata surpriză a fost la secție, la percheziții, când agenţii nu au găsit ceasul furat de la italian. Evident, ulterior, la o căutare mai amănunțită, a fost descoperit în părţile intime ale femeii. Cei doi, Vagnita și Cătălin Busuioc, se află acum în arest, fiind acuzaţi de furt.

Mai trebuie făcute două precizări, în acest caz. Percheziția a fost făcută, regulamentar, de către o polițistă, în timp ce bătrânul jefuit a ajuns la spital, cu răni la braţul pe care se afla ceasul, dar fără a-i pune viața în pericol.

În luna martie a acestui an, alți doi români, botezaţi "Bonnie și Clyde", au fost acuzaţi de zeci de furturi de ceasuri Rolex de la bătrâni din Italia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu