Fără gropi în curţile blocurilor din Capitală! Muncitorii de la Exdrupo au început să reamenajeze drumurile de acces

Embed:
Fără gropi în curţile blocurilor din Capitală. Muncitorii de la "Exdrupo" au început să reamenajeze drumurile de acces. Până în septembrie, lucrări se vor face în opt ogrăzi aflate într-o stare stare deplorabilă.

De câteva zile, reparaţiile sunt în toi într-o curte de pe strada Petru Zadnipru. Muncitorii schimbă bordurile, iar apoi vor asfalta drumul, care n-a mai fost reabilitat capital de mulți ani. Pentru lucrării sunt necesare peste 500 de mii de lei.

- Începând de săptămâna viitoare, va fi așternut primul strat de asfalt, stratul de egalizare, după care va fi stratul de uzură, la sfârșit.

- Olecuțică mai este, dar dacă timpul o să țină cu noi, o să terminăm mai repede. 

Locatarii spun că așteaptă demult aceste lucrări.

- Mulțumim la cine a organizat. Bravo.

- Foarte bine, foarte bine fac. Oamenii se jăluie de mașini, de mers, cum merg.

Într-o ogradă de pe bulevardul Traian, lucrările de reparație sunt deja gata. Drumul de acces a fost construit odată cu ridicarea blocurilor, aşa că ajunsese într-o stare dezastruoasă.

- Era groaznic, mașinile aduceau noroi aici și trebuia să încălţăm cizme de cauciuc, altfel nu puteam merge. 

- Era foarte rău și în primul rând, era imposibil de mers cu copilul cu căruciorul. Acum e foarte bine, chiar e de-o plăcere de mers, de-o plăcere de ieșit cu copilul la plimbare.

Pe lângă reparaţiile capitale ale drumurilor din cele opt curţi de bloc, sunt necesare lucrări şi în alte zeci de ogrăzi.

"Prioritate este cât este mai degradată și mai gravă situația este pe primele locuri. Lista este mare, este în jur de șaizeci și ceva de curți de blocuri care necesită intervenții de urgență", a spus Adrian Boldurescu, șeful Întreprinderii Municipale "Exdrupo".

Bugetul pentru reabilitarea curţilor de bloc depăşeşte opt milioane de lei.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu