FĂRĂ FRICĂ DE DUMNEZEU! Un minor, cercetat penal pentru furturi. A pătruns de mai multe ori într-o biserică (VIDEO)

Embed:

Un minor în vârstă de 15 de ani, locuitor al Capitalei, a fost reţinut de către poliție, fiind bănuit de comiterea mai multor furturi. 

Primul caz a fost înregistrat pe 23 iulie a anului curent, când suspectul a pătruns într-o biserică de pe str. Ișnovăț, prin deteriorarea geamului. Acesta a sustras mai multe bunuri și mijloace bănești cauzând un prejudiciu estimat la 20 400 lei.

Alt caz a avut loc pe data de 27 iulie, când individual a pătruns în mod repetat în aceeași biserică, de unde a sustras un lanțișor cu cruce încrustată cu pietre scumpe în valoare de 100 000 lei.

Ulterior acesta a pătruns într-o universitate de pe str. Voluntarilor din Capitală , prin deterioararea geamului , unde din doua birouri a sustras un telefon mobil, un monitor și piese de la calculator , cauzând victimelor un prejudiciu de 11 800 lei.

De asemenea  în cadrul acțiunilor de investigație și de urmărire penală forțele de ordine au stabilit că individul anterior a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare.  Polițiștii întreprind măsuri speciale de investigații suplimentare în vederea stabilirii complicității lui în alte cazuri similare, înregistrate în capitală.

În cadrul audierilor el şi-a recunoscut vinovăţia, declarând poliţiştilor că a comis infracţiunile din lipsă de bani. Întrucât bănuitul este  minor, acesta este cercetat penal în stare de libertate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu