Fără chinuri pentru bărbați atunci când merg cu partenerele la cumpărături. Au fost create cabine de relaxare

Un centru comercial din China a instalat cabine pentru bărbații care vor să se destindă în timp ce partenerele fac cumpărături, informează digi24.ro.

S-au terminat chinurile prin care trec toți bărbații atunci când merg cu partenerele la cumpărături. Un centru comercial din Shanghai a găsit soluția pentru a păstra armonia în cuplu, chiar și după o zi lungă petrecută la shopping: o cabină în care domnii se pot relaxa așteptând ca partenerele să probeze rochii și pantofi, să asorteze genți și bijuterii sau pur și simplu să se uite prin magazine pentru a se inspira în alegerea ținutelor.

Chioșcurile transparente sunt echipate cu un scaun de masaj și un ecran în cazul în care soțul vrea să vizioneze un meci, show-ul preferat sau dorește să joace un joc video. Prețul de instalare: 40.000 de yuani (5.150 de euro) pentru fiecare cabină.

Utilizatorul poate rezerva un loc în avans, folosind o aplicație pe telefonul mobil. Siesta este gratuită.

"Unii bărbați nu vor să treacă prin "calvarul" cumpărăturilor alături de partenere. Preferă să joace jocuri video sau să se uite la TV", a declarat Owen Wei, un oficial al companiei care a instalat cabinele.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »