Fanii naţionalei Suediei la Chişinău: Au gustat din vinul moldovenesc şi au învăţat limba română

Embed:

Echipa naţională de fotbal a Suediei a venit la Chişinău acompaniată de câteva sute de suporteri care îi vor susţine la meciul cu Moldova. Fanii suedezi au profitat din plin de ocazia ivită pentru a se distra pe cinste şi au început cu vinul moldovenesc.

Suporterii stau în preajma fotbaliştilor, practic, tot timpul, pentru că au fost cazaţi în acelaşi hotel cu jucătorii. Imediat ce au ajuns în Chişinău, suedezii nu au ezitat să cunoască mai bine Capitala. Au ieşit la o terasă să guste vinul moldovenesc, unde au şi învăţat să vorbească în limba română.

Au venit pentru prima dată în Moldova şi şi-au făcut deja o părere despre ţara noastră. "În drumul de la aeroport am văzut multe clădiri vechi şi am observat că 80 la sută din cele reconstruite se aseamănă cu cele din Rusia. Se vede o influenţă a ruşilor aici. Dar verdele oraşului îmi place mult", relatează unul din fani.

După ce s-au plâns că le este cald, cineva din ceruri parcă le-a auzit rugămintea şi i-a răcorit. O ploaie torenţială i-a alungat de pe terasă! Dar nu pe toţi: unii au rămas pe loc, pentru că aveau treabă şi pe furtună.

Naţionala Suediei va fi susţinută la Chişinău de circa 300 de fani, care sunt siguri de victoria echipei lor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu