Fanii lui Michael Jackson pot vedea concertul starului susţinut la Bucureşti, integral pe Youtube

Embed:

Fanii legendarului interpret american Michael Jackson au ocazia să vadă integral înregistrarea concertului emblematic susținut de star la București în 1992.

Clipul video de două ore a fost postat de moștenitorii regelui muzicii pop pe platforma Youtube şi este disponibil gratuit pentru o perioadă limitată.

Evenimentul de la București a fost primul concert al lui Michael Jackson care a fost lansat pe DVD. Spectacolul s-a desfăşurat pe Stadionul Național din Capitala României, unde se aflau peste 90 de mii de oameni, un record absolut pentru țara vecină. Un al doilea clip, al concertului de pe stadionul Wembley din Londra din 1988, va fi şi el disponibil pe Youtube. Iniţiativa vine concomitent cu lansarea controversatului documentarul HBO ”Leaving Neverland”, care conţine acuzații de abuz sexual la adresa muzicianului. Documentarul se concentrează în jurul a doi bărbați, care susţin că ar fi fost molestați de Michael Jackson în copilărie.

Moştenitorii interpretului au dat în judecată canalul HBO și cer daune de 100 de milioane de dolari pentru pătarea memoriei regelui muzicii pop. Postul de televiziune susţine că fiecare are posibilitatea să evalueze veridicitatea acuzaţiilor. De-a lungul carierei, Michael Jackson a fost acuzat în mai multe rânduri de pedofilie.

În 1993, un băiat de 13 ani l-a acuzat de abuz. Artistul a negat acuzațiile şi a acceptat să plătească 23 de milioane de dolari pentru a aplana scandalul. În 2005 a fost dat în judecată de un alt băiat, dar artistul a fost achitat. După moartea lui Michael Jackson, în 2009, alte două procese au fost intentate, însă instanţa a clasat dosarele deoarece faptele s-au prescris.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu