Fanii echipei Chapecoense şi-au comemorat eroii

Embed:

Sute de suporteri brazilieni au comemorat victimele accidentului aviatic de acum un an în care şi-au pierdut viaţa aproape toţi fotbaliştii clubului Chapecoense.

Pe stadionul municipal al localității Chapeco din statul Santa Catarina suporterii au cântat şi au aprins torţe, aşa cum obişnuiau în timpul meciurilor.

Printre cei care au venit să comemoreze foştii fotbaliştii s-a numărat şi jurnalistul Rafael Henzel, unul din cei şase supraveţuitori ai accidentului aviatic.

"Cred că în ultimele 365 de zile nu am vorbit despre accident decât în cele patru zile în care eram în spitalul din Columbia", a spus supraveţuitorul accidentului, Henzel.

În ziua de 28 noiembrie a anului trecut aeronava în care fotbaliștii clubului brazilian Chapecoense se deplasau pentru partida din Copa Sudamericana contra lui Atletico Nacional Medellin, s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă în timp ce se apropia de oraşul columbian.

În urma impactului 71 dintre cele 77 de persoane aflate la bord și-au pierdut viața.

După accidentul aviatic, la solicitarea clubului columbian Atletico Nacional, Chapecoense a fost desemnată de către Confederația Sud-Americană de Fotbal drept câștigătoare a Cupei Sudamericana.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu